Resultater gennem stærk teknologi

TPE samarbejder med en lang række kompetente og højt kvalificerede partnere om foreningens daglige drift. De vigtigste parametre for os i vores valg af partnere er stabilitet, sikkerhed og innovation. Vi ønsker kun at samarbejde med de leverandører, der kan levere de bedste løsninger globalt.

Vores mål er at skabe et effektivt driftsfællesskab, der skaber synergier og giver resultater i hver enkelt medlemsvirksomhed. Derfor samarbejder vi med:
 

i:Fao    i:FAO står bag udviklingen af TPE's onlinebestilling (Cytric), som er den mest udbredte software i Europa til planlæg-ning, booking og business travel management. Systemet er blandt de bedste til at finde de korrekte priser, og søger uden problemer på tværs af leverandører.
 
Concur    Concur har leveret software til TPE's rejseafregningssys-tem, Expenture. Løsningen gør det muligt for både små og store virksomheder at kontrollere sine rejseomkostninger ved at automatisere expense management processen. Løsningen er udviklet til at håndtere rejseafregninger globalt.
 
Travelfusion   Travelfusion har udviklet en søgemaskine, der effektivt afsøger flere hundrede hjemmesider på internettet, og skaber direkte forbindelse til leverandører af flyrejser, hotel, billeje, togrejser, færge- og landtransport. Travelfusion er blandt de bedste til at finde markedets billigste priser.
 
ConTgo   ConTgo har specialiseret sig i udvikling, markedsføring og leverance af mobiltelefonservices til erhvervsrejsebranchen, heriblandt sporing af medarbejdere ved hjælp af mobiltek-nologi.
 
Amadeus    Amadeus er verdens førende it-leverandør af løsninger til erhvervsrejsebranchen. Via Amadeus reservationssys-tem, har TPE adgang til de bedste søgeresultater, kvali-tetskontrol, sporing af ubrugte billetter etc.
 
Genesys Conferencing    Genesys Conferencing er verdens førende specialist inden for webmøder og anden gruppekommunikation. Ved hjælp af Genesys løsninger kan virksomheder holde effektive, virtuelle møder og operatørovervågede events i realtid - med deltagere fra hele verden.
 
Travelstage    Travelstage er TPE's egen softwareservice. Travelstage har udviklet løsninger til erhvervsrejsebranchen og erhvervs-virksomheder, der gør det nemt at integrere data fra virk-somheder, leverandører og standard økonomisystemer.
 
TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A - 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©