Søren Schødt

Administrerende direktør

Søren har siddet i TPE's sekretariat siden 1991, hvor han grundlagde foreningen i samarbejde med Claus Johansson og seks store, danske virksomheder. Søren har siden været med til at udvikle TPE til det koncept, foreningen kører efter i dag.


Ud over den daglige ledelse af foreningen varetager Søren den løbende rådgivning af foreningens medlemmer og eksterne kunder, hvad enten det drejer sig om medlemsanalyser, udviklingsprojekter eller strategiske samarbejdsrelationer.

Sideløbende med sit arbejde i TPE har Søren bl.a. fungeret som konsulent for GE Frankona Re og Danmarks Radio. Derudover har han som rådgivningspartner for KPMG, ACOS og Valcon udarbejdet omkostningsanalyser for virksomheder som Merck Sharp & Dohme, L'Oréal og Schering-Plough. Hans arbejde har i dag gjort ham til en af de mest erfarne konsulenter på området for erhvervsrejser.

Søren Schødt kom til TPE fra en stilling som administrerende direktør i Antenne 8 Broadcast og har tidligere arbejdet som økonomichef i AEM Invest A/S.

Søren Schødt
TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A - 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©