TPE's leverandører når ud til flere

Som leverandør er der mange fordele ved at samarbejde med TPE. Vores medlemskreds tæller en lang række større virksomheder og organisationer i Norden, og fælles for dem er, at de køber alle deres rejser gennem TPE.

En aftale med TPE er med andre ord en aftale med alle TPE's medlemsvirksomheder. Det er en stor fordel for vores leverandører, der kan nøjes med én aftalepartner i stedet for en hel række. TPE's leverandører når ud til flere, uden at bruge flere ressourcer.

TPE disponerer i samarbejde med medlemmerne

Som udgangspunkt sker alle dispositioner i TPE i samarbejde med medlemsvirksomhederne. Det er jeres sikkerhed for, at der er opbakning til jeres produkt fra første dag.

Når I bliver leverandør for TPE, mærker I en umiddelbar effekt. Vores set-up er konstrueret til at nå ud til alle vores medlemsvirksomheder på en gang - det giver bedre rådgivning og en bedre udnyttelse af aftalen.

Vi tror på langsigtede partnerskaber

I TPE tror vi på få og langsigtede partnerskaber, fordi de giver den største effekt hos vores medlemsvirksomheder. Mange af vores nuværende leverandører har vi samarbejdet med i flere år.
 

Vi tror på aktive partnerskaber

Når vi indgår en aftale med en leverandør, er det vigtigt, at aftalen løbende bliver tilpasset, så den lever op til markedsvilkårene og vores medlemmers behov. Vi forventer, at vores partnere tager aktivt del i de justeringer, der er nødvendige for, at TPE hele tiden kan tilbyde sine medlemmer de bedste løsninger.

Se vores teknologipartnere her.

 

TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A - 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©